Jongste turnsters van Olympia Herwijnen
Jongste turnsters van Olympia Herwijnen Anita van Mourik

Succesvolle wedstrijd voor Olympia Herwijnen

2 juni 2019 om 12:53 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen vrijdag startten bijna alle selectieleden van Olympia Herwijnen aan één van de laatste wedstrijden van het seizoen. Dit was een vriendschappelijke wedstrijd samen met een paar andere verenigingen uit het rayon. Deze wedstrijd werd voor het eerst in onze eigen gymzaal georganiseerd. Voor de turnsters van Olympia was het erg fijn om op hun eigen toestellen een wedstrijd te mogen turnen.

In de eerste wedstrijd kwamen de jongste turnsters van Olympia in actie. Voor sommige was dit de eerste wedstrijd die zij turnde bij de selectie. Alle meiden hebben een goede wedstrijd gedraaid en dit was ook te zien aan de uitslagen. In deze wedstrijd zijn er 3 gouden, 3 zilveren en 3 bronzen medailles verdiend voor Olympia.

In de tweede wedstrijd mochten alle andere turnsters van Olympia startten. Ook bij hen werden er goede resultaten geboekt. Bij deze groep hebben de turnsters 4 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles binnengesleept.

We kijken terug op een mooi seizoen en gaan volop aan de slag met het trainen van nieuwe elementen voor volgend seizoen! 

advertentie
advertentie