Floor Groeneveld
Floor Groeneveld Kimberly de Pater

Met samengeknepen billen kijken naar de waterpolodames in Gorinchem

24 november 2019 om 12:29 Waterpolo Deel je nieuws

Al het hele seizoen weten de dames van De Linge / PCG voor spannende wedstrijden te zorgen. En ook de wedstrijd van afgelopen zaterdag beloofde spannend te worden. De thuisploeg staat op een mooie vijfde plek en kreeg de nummer zes, ZPB H&L Productions op bezoek.

 

De Leerdam/Gorinchemse dames maakte er vanaf het begin een spannende wedstrijd van. De doelpunten werden zowel voor de uit als de thuis ploeg redelijk snel gemaakt, zo zorgde beide teams ervoor dat ze behoorlijk gelijk op gingen.

 

In de derde periode weten de dames van De Linge / PCG het doel goed te vinden. Maar liefst vier doelpunten in deze periode van de thuisploeg. Waar de tegenstander niet een keer de keeper van de thuisploeg weet te passeren.

 

Nog blijft het spannend of de dames dit verschil weten vast te houden. De dames uit Barendrecht vechten zich nog zo dicht mogelijk bij de thuisspelende dames. Als het dan in de laatste minuut ook nog 10-9 wordt dan is de spanning wederom goed voelbaar op de tribune. Door goed verdedigd werk, wordt er niet meer gescoord en wordt de wedstrijd in het voordeel van De Linge / PCG beslist. Met deze overwinning stijgt de ploeg ook nog eens een plaats in de ranking naar de vierde plek.

 

Periode tussenstanden: 4-4, 5-7, 9-7, 10-9

 

Doelpunten: Kimberly de Pater (4) , Floor Groeneveld (2), Merel van der Veen (2), Iris schepers (1), Lisanne Plenter (1)

 

advertentie
advertentie