Mini Tijger Karate les
Mini Tijger Karate les Etienne Hessels

Uniek Karate programma voor kinderen!

12 maart 2020 om 13:31 Vechtsporten Deel je nieuws

Er is steeds meer vraag naar sport voor kinderen vanaf drie jaar en wegens succes van de eerste groep start de Budo Fabriek in arkel en tweede Mini Tijger Karate groep. 

Dit unieke programma is speciaal ontwikkeld om kinderen vanaf drie jaar naast vechtsport specifieke en motorische vaardigheden ook levensvaardigheden aan te leren. Ze leren naast Karate ook samenwerken, omgaan met pesten, leiderschap en ander levensvaardigheden. Aldus Danny Rijnhout, trainer en eigenaar van de Budo Fabriek

SUPERHELD TIMMY DE TIJGER
Kinderen zullen tijdens de les meegenomen worden in de fantasiewereld van Timmy de tijger en zijn vriendjes. Tijdens deze ontdekkingstocht leren ze op pedagogische wijze de levenslessen van Timmy. Door leuke gevarieerde spellen leren kinderen belangrijke motorische vaardigheden zoals: rollen, springen, balans, rennen en stoeien.

VOOR KINDEREN VAN 3 T/M 6 JAAR
De Mini Tijger Lessen zijn al te volgen vanaf drie jaar. Na het Mini Tijger Karate programma stromen de kinderen door in het jeugdkarate. 

TIJDSTIP EN LOCATIE
De nieuwe groep start op zaterdag 04 april en de les iedere zaterdag van 10:00 tot 10:45 uur zijn. Het adres van de Budo Fabriek is: vlietskade 7002B in Arkel. 

MEER INFORMATIE
Reseveer nu één van de zes plekken en vraag een proefles aan via www.budofabriek.nl . Via de website kun je ook meer informatie vinden over de Budo Fabriek en het programma. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@budofabriek.nl  

 

advertentie
advertentie