Koen
Koen Ellen van der Donk

Communicatie in het familiebedrijf Strategische mogelijkheden in brand building en positionering van familiebedrijven

31 augustus 2020 om 11:44 Nieuws Deel je nieuws

Op donderdag 10 september organiseert het Communicatieplatform Gorinchem (CPG) weer een interessante thema-avond. Het onderwerp is: ‘communicatie bij familiebedrijven. Op een leuke en sfeervolle locatie gaan de CPG-leden met elkaar ontdekken of je met familie alleen moet wandelen of toch ook kunt handelen. 

Er staat tijdens de eerste bijeenkomst na de coronapauze dus weer een interessant onderwerp op de agenda: Communicatie in het familiebedrijf. We zijn deze keer te gast bij één van Gorcums bekende familiebedrijven: Van Der Donk Interieur aan de Newtonweg. Hier zal Machiel Gosschalk, werkzaam als manager Family business bij EY Nederland, een presentatie geven met als thema: ‘Traditie door Innovatie’. Machiel deed onderzoek naar de strategische mogelijkheden in ‘brand building’ en ‘positionering’ van een familiebedrijf. Daarna leggen we enkele familiebedrijven uit de regio stellingen voor, om te ontdekken waar verschillende generaties hetzelfde en waar juist compleet anders over denken. Op dit moment hebben Verschoor Reizen en Van Beuzekom Mode hun medewerking toegezegd. We sluiten de avond af met een rondleiding door de winkel van Van der Donk en een borrel. Het belooft een interessante thema-avond te worden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van het CPG.

Het CPG bestaat uit Gorinchemse professionals in het communicatievak (o.a. communicatieadviseurs, journalisten, (pers)fotografen, vormgevers en marketeers. Inmiddels telt het CPG zo’n 65 leden. Een aantal keer per jaar komen zij bij elkaar om kennis met elkaar te delen. Op deze informatieavonden wordt vaak gebruikgemaakt van een gastspreker, die een interessant onderwerp of speciaal thema presenteert. In de communicatiebranche verandert er nogal eens iets. Nieuwe trends en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Het CPG verwacht haar leden, maar ook de gasten en introducés op 10 september te inspireren. De ontvangst is vanaf 19.30 uur. De avond begint om 20.00 uur. De winkel van Van der Donk is groot, dus we kunnen de 1,5 meter-maatregel goed handhaven. Samen laten we de coronaperikelen achter ons.

Ben je nieuwsgierig naar het CPG of wil je een keer een bijeenkomst bijwonen? Je bent van harte welkom! Meld je aan via www.cpgorinchem.nl of stuur een e-mail naar: info@cpgorinchem.nl Voor meer info kun je bellen naar: 06-13996808.

Han
Logo CPG
advertentie
advertentie