Bookstoreday bij boekhandel De Boekenkist

4 september 2020 om 15:37 Nieuws Deel je nieuws

Zaterdag is het weer Bookstoreday bij boekhandel De Boekenkist, Arkelstraat 17.
Op bookstoreday zijn er allerlei leuke aanbiedingen en acties in de winkel. De Boekenkist heeft een leuk programma gemaakt.

Programma

De hele dag kunt u op blinddate met een boek. U koopt een ingepakt boek aan de hand van enkele trefwoorden. Daarnaast komt Dikkie Dik op bezoek. Tussen 10:30 en 12:00 en 14:00 en 15:30 kunnen de kinderen, en hun ouders, met Dikkie Dik op de foto. Om 13:00 komt de Nederlands-Marokkaanse schrijver Mohammed Benzakour langs om zijn boeken te signeren. Van 15:00 tot 16:00 is het Happy Hour en ontvang je 20% korting op alle Engelstalige boeken. En vanaf 16:00 gaat winkeleigenaar Dieter Ouwerkerk op de pedalen staan om geld bij elkaar te fietsen voor Cycle for Hope.

Acties

Naast een aantrekkelijk dagprogramma zijn er tijdens Bookstoreday ook mooie aanbiedingen. Zo zijn er diverse dagdeals. Boeken met een lagere prijs, die alleen geldig is op Bookstoreday. Er zullen ook gesigneerde boeken aanwezig zijn en speciaal voor Bookstoreday uitgegeven boeken. Voor al deze acties geldt, zolang de voorraad strekt.
 

Bookstoreday wordt gehouden op zaterdag 12 september aan de Arkelstraat 17.

advertentie
advertentie