Patricia Snel met haar nieuwe boek
Patricia Snel met haar nieuwe boek Patricia Snel

Patricia Snel bij Cursief

8 mei 2018 om 10:37 Nieuws Deel je nieuws

Save the date!! 18 mei 2018 komt Patricia Snel, de leukste schrijfster van Nederland, naar Gorinchem. Ze vertelt over haar nieuwe boek en er is ruimte voor signeren vanaf 16.00 uur bij Boekhandel Cursief.

Bestsellerauteur Patricia Snel groeide op in Gouda en studeerde in Leiden Italiaanse taal-en letterkunde en kunstgeschiedenis. Na haar studie werkte zij enkele jaren voor een marketing en communicatiebureau, richtte ze diverse bedrijfjes op en reisde o.a. een half jaar lang door Zuid- Amerika en Afrika.

Voor haar thriller en bestseller Verblind (2010), dompelde zij zich onder in het leven van de wiethandel, liep mee tijdens het oogsten en was aanwezig bij het verhandelen. In 2006 verruilde Patricia de hoofdstad voor het platteland, het decor voor haar tweede thriller De intrigant die in mei 2011 is verschenen. Haar verhuizing eind 2010 naar Singapore leverde stof op voor de bestseller De expat, waarvan meer dan 70.000 exemplaren werden verkocht. Na De expat verschenen De jacht (mei 2015, decor Congo-ivoorhandel) en De violiste (maart 2016) en verhuisde zij naar de Kaaimaneilanden. Na twee jaar wonen in het Caribisch gebied keerde zij in april 2016 terug naar Amsterdam. Ze leeft en werkt op haar woonboot Gratia Deo in Amsterdam. In maart 2018 is haar zesde thriller Expat exit verschenen, waar schuld, liefde en drugshandel de spannende ingrediënten voor dit expatdrama op Curaçao vormen. Het is haar eerste thriller bij uitgeverij Ambo|Anthos.

Boekhandel Cursief/ Kruisstraat 4 in Gorinchem 0183689950

advertentie
advertentie