Afbeelding
Harvas Natuursteen

Van grafsteen tot urn, voor iedereen een persoonlijke herinnering op maat

11 januari 2022 om 16:58 Het laatste afscheid

Wanneer iemand die u dierbaar is u ontvalt; een familielid of bloedverwant, vriend, kennis of iemand uit uw binnenste kring en je zoekt naar een blijvend symbool naast de herinnering, dan is het fijn wanneer die behoefte op een persoonlijke wijze vertaald kan worden naar een tastbaar monument. Wij vertalen uw wens en behoefte in samenspraak met u op geheel eigen wijze. Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing op de begraafplaats regelen wij alles voor u van A tot Z. 

Met een totaal assortiment van hoogstaande grafmonumenten, grafstenen, of een gedenksteen behoren wij tot een van de grotere speciaalzaken in de gedenktekensector. Al sinds 1972 is Harvas Natuursteen gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen in onze moderne maar ambachtelijke steenhouwerij. Een grafsteen of een grafmonument dat voldoet aan al uw persoonlijke wensen en voor u een dierbare herinnering zal worden in de toekomst.

Tal van mogelijkheden

Tegenwoordig zijn er een tal van mogelijkheden op het gebied van grafstenen. Wij beschikken over verschillende soorten en kleuren natuursteen zoals graniet, kwartsiet, marmer, hardsteen of ruwe steen. Maar gedenkmonumenten kunnen ook van RVS, glas en hout gemaakt worden.

Klantgerichtheid, persoonlijkheid en betrokkenheid

In ons familiebedrijf staan klantgerichtheid, persoonlijkheid en betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij beschikken over een eigen steenhouwerij. Daarom kunnen wij alle bewerkingen zoals polijsten, frezen, zagen, beletteren en graveren zelf uitvoeren met behulp van moderne machines en vakbekwame medewerkers, mede door deze kennis is het mogelijk ieder gewenst model in elke natuursteensoort te vervaardigen. Naast de moderne technieken in de steenhouwerij wordt er nog steeds op hoog niveau ambachtelijk  gewerkt door onze medewerkers die al jaren bij ons werkzaam zijn.

Voor meer advies over de aanschaf van een gedenkteken kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.

Harvas natuursteen – Nijverheidstraat 7 te Leerdam – 0345 614037 – info@harvasnatuursteen.nl of neem een kijkje op onze website www.harvasnatuursteen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie