Afbeelding
Hoogbegaafd Geluk Gorinchem

Hoogbegaafd Geluk Gorinchem bezoekt Smederij de Waard

13 februari 2024 om 07:51 Activiteiten

GORINCHEM Hoogbegaafd Geluk Gorinchem organiseert maandelijks een oudercafé waar ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Deze avonden vinden plaats in de Stadsbibliotheek Gorinchem en worden mogelijk gemaakt door de LimonadeBrigade. 

Elke avond heeft een thema met een stukje theorie en daarna is er voldoende ruimte voor gesprek, vragen en een luisterend oor. Wat deze avonden bijzonder maakt, is dat het voor en door ouders is, maar tegelijkertijd is er veel kennis en expertise in huis vanuit mensen die bijvoorbeeld naast ouder ook professional zijn of veel ervaring hebben op diverse gebieden.

Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor deze doelgroep (en hun ouders). Van spelletjesmiddagen, tot workshops en uitjes.

,,Zo zijn we recent met een groep hoogbegaafde kinderen en hun ouders naar Smederij de Waard geweest”, meldt Sabine Hessel van Hoogbegaafd Geluk Gorinchem. ,,We hebben elkaar ontmoet op een evenement bij Slot Loevestein en dat heeft geresulteerd in een fantastische dag waarop we kennis hebben mogen maken met dit prachtige ambacht en zelf hebben mogen smeden. Daarnaast was er een kampvuur waar broodjes, marshmallows en frikandellen gebakken werden en werden er volop spelletjes gedaan en in de grote tuin gespeeld. De smid is zelf ook hoogbegaafd en begreep deze kinderen als geen ander. Het was een fantastische ervaring. Wil je ook op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Kijk dan even op onze Facebookpagina Hoogbegaafd Geluk of mail even naar hoogbegaafdgeluk@outlook.com. Ook als je vragen hebt of meer wil weten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie