Afbeelding
pixabay.com

Bezinning en connectie tijdens het wandelen

27 september 2020 om 11:10 Activiteiten

GORINCHEM Yulius en Gorinchem Beweegt houden donderdag 8 oktober een themawandeling door Gorinchem. Op verschillende momenten tijdens de wandeling worden ervaringen gedeeld en gaan deelnemers in gesprek met elkaar over het thema ‘Herfst’. De wandeling wordt begeleid door Kees Verduijn (specialist levensbeschouwelijke zorg) en Tanja Pijleman (Gorinchem Beweegt). De wandeling is voor iedereen die een moment van bezinning wil, de dag wil doorbreken en openstaat voor een ontmoeting met anderen door middel van wandelen en gesprek. De themawandeling sluit mooi aan bij het programma GoFit van Gorinchem Beweegt, wat gaat over het verhogen van je weerstand en je vitaliteit door thema’s als gezonde voeding, mentale fitheid, zingeving en sporten en bewegen.

De wandeling vindt uiteraard plaats met in achtneming van de coronaregels.

Vanaf 10.45 uur verzamelen aan de Wijnkoperstraat 2 in Gorinchem. De wandeling start om 11.00 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop wordt er koffie en thee aangeboden. Aanmelden is noodzakelijk en kan door een e-mail te sturen naar a.plas@yulius.nl.

De themawandeling is een terugkerende activiteit georganiseerd door Yulius (vanuit Wijnkoperstraat 2) en Gorinchem Beweegt en heeft als doel om mensen in beweging te krijgen en op een actieve manier met elkaar te laten kennismaken. Daarnaast zorgt het voor afleiding en loskomen van gedachten en gepieker. Ook helpt het deelnemers op een ontspannen manier na te denken over zichzelf en de wereld om hen heen. De eerste themawandeling vindt plaats in de Week tegen Eenzaamheid.

advertentie
advertentie