Wensbonfeest in binnenstad
Ook de 113-jarige brandspuit was er bij
Wensbonfeest in binnenstad Ook de 113-jarige brandspuit was er bij GP-buro
Met video

Feestelijke dag in Gorcumse binnenstad sluit Wensbonactie af

21 mei 2023 om 16:33 Activiteiten

GORINCHEM Zaterdag werd in de binnenstad van Gorinchem de Wensbonactie van de winkeliers afgesloten. Rond het middaguur opende wethouder Attie Mager de feestelijke middag vanaf een podium op de Grote Markt. Daarna nam Rosanne de With de microfoon over om het programma aan elkaar te praten. Eerst werden de eerste wensbonnen verguld, waarbij mensen een cadeau mochten uitreiken aan anderen waarvan zij vonden dat ze dit verdienden. Er waren zo’n 2000 wensbonnen ingevuld bij de winkeliers waarbij er 100 waren gekozen die nu een cadeau ontvingen. De wensbonactie gaat verder in andere winkelcentra.

Rosanne de With bleek niet allen een goede spreker te zijn. Ook als zangeres wist zij het publiek op de volle terrassen te vermaken. Ook dansstudio LaRizz wist het podium prima te gebruiken. Verder ontving zij gedurende de middag de diverse gelukkigen.

De hele binnenstad werd zaterdagmiddag ook bij het feest betrokken. Hierbij speelde 113-jarige stoombrandspuit ook een rol. Getrokken door vier paarden reed de brandspuit door de stad en nam plaats op de Grote Markt waar velen deze krachtpatser bewonderden. Voor de kinderen waren het paarden die de grootste aandacht trokken.

In de Arkelstraat traden de dansgroepen van dansjuf Anja Rietveld op. Hierbij deden de jongeren en de nog iets jongeren hun dansjes. Het winkelend publiek genoot hiervan. Het werd een heerlijke zaterdagmiddag waarbij het heerlijke weer zich van de beste kant liet zien.


Wensbonfeest in binnenstad
Dansgroepen van Anja Rietveld
Wensbonfeest in binnenstad
Zangeres en en
Wensbonfeest in binnenstad
Gansgroep van Anja Rietveld
Wensbonfeest in binnenstad
Gansgroep van Anja Rietveld
Wensbonfeest in binnenstad
Ook de 113-jarige brandspuit was er bij
Optreden Entre act
Start programma Wensbon meet wethouder Attie Mager en Roel Bronkhorst namen winkeliers
uitreiking prijs aan eerste winnars van de 100 prijswinnares
Start programma Wensbon, door wethouder Attie Mager
Zang ter afwisseling programma
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie