Afbeelding
Pete Pinforth (Pixabay)

West Betuwe sluit publieksbalies vanwege coronabesmettingen

8 april 2021 om 09:11 Corona Dossier coronavirus

VUREN De gemeente West Betuwe heeft haar publieksbalies gesloten. De sluiting geldt in ieder geval voor deze donderdag en vrijdag. De reden hiervoor is dat een aantal medewerkers het coronavirus heeft. 

Wethouder Ed Goossens van Dienstverlening legt uit waarom deze tijdelijke sluiting nodig is. ,,De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Woensdagmiddag hoorden we dat acht medewerkers positief zijn getest. Een aantal wacht nog op de uitslag. Al deze medewerkers werken in of nabij de publieksbalies van het gemeentehuis.”

MAATREGELEN ,,De schrik zit er goed in. Sinds het begin van de coronacrisis zijn diverse maatregelen genomen. Zo kunnen we veilig bezoekers ontvangen en medewerkers veilig hun werk doen. Ondanks al deze maatregelen heeft corona toch toegeslagen in onze organisatie”, vervolgt wethouder Goossens.

Het sluiten van de publieksbalies geldt in eerste instantie voor deze donderdag en vrijdag. Alle geplande afspraken op deze dagen zijn geannuleerd. Ook belt de gemeente alle bezoekers die de donderdag voor Pasen en afgelopen dinsdag en woensdag bij de publieksbalies zijn geweest.

De gemeente blijft telefonisch bereikbaar via de algemene telefoonnummers. Inwoners en ondernemers kunnen uiteraard ook digitaal gebruik maken van de diensten via www.westbetuwe.nl. Het bezorgen van de paspoorten en rijbewijzen gaat door, omdat een externe partij dit regelt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie