Afbeelding
Project Samen Gorkum Gasvrij

Energie coöperatie De Knotwilg zet zich in voor Samen Gorkum Gasvrij in de Donken

12 februari 2024 om 08:48 Duurzaamheid

GORINCHEM Energiecoöperatie De Knotwilg uit Gorinchem en Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland slaan de handen ineen om bewoners van de Dalemse Donken te helpen verduurzamen. Hiervoor organiseren ze op 13 februari in wijkcentrum Hoog Dalem een gratis bijeenkomst over het verduurzamen van je warmte, kom jij ook?

Je energieverbruik verminderen kun je graag willen, maar je hebt niet altijd de kennis en kunde om het ook te kunnen doen. De Knotwilg en NMZH helpen graag. Met het project Samen Gorkum Gasvrij willen ze bewoners van de Dalemse Donken bij elkaar brengen en deze groep ondersteunen in het verduurzamen van hun woningen. 

Want verduurzamen hoef je niet alleen. Samen met je mede-buurtbewoners verduurzamen maakt meer mogelijk. De Knotwilg en de Milieufederatie kunnen helpen met kennis en praktische ondersteuning. Daarvoor organiseren ze een bijeenkomst over praktische oplossingen voor je huis. De bijeenkomst in wijkcentrum Dalemplein is op 13 februari van 20.00 uur tot 21.30 uur. Inloop met drankje vanaf 19.30 uur. .Aanmelden niet nodig! Je kunt ook mailen:  gorkumgasvrij@milieufederatie.nl Meer informatie op www.gorkumgasvrij.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie