Daniel Roos
Daniel Roos aangestuurd door artiest

Daniel Roos - SOLO Piano

Evenementen Deel je nieuws

Voorstelling:    Daniel Roos – Piano Solo

Datum:            zondag 9 februari 2020

Aanvang:        16:00 uur

Prijs:                12,50 | inclusief 1 consumptie

 

 

Daniel Roos

“Piano Solo”

 

Singer-songwriter en pianist Daniel Roos heeft al op veel plekken in Gorinchem mogen optreden, zoals bijvoorbeeld afgelopen jaar met zijn band tijdens de Zomerfeesten op de Groenmarkt. Maar het begon allemaal ooit in theater Peeriscoop, waar hij in 2009 zijn eerste CD maakte en presenteerde en via Fred Delfgaauw de Haagse cabaretier Sjaak Bral leerde kennen, met wie hij vervolgens vijf keer op tournee ging door heel Nederland. Naast zijn eigen werk schrijft en produceert Daniel ook voor anderen en speelde hij jarenlang veel solo en met zijn band in Zwitserland. Daar werkte hij onder meer ook als barpianist. In die tijd stofte hij oude covers af en werd opnieuw verliefd op de muziek die hem als kind al inspireerde. Hieruit ontstond het idee voor de Piano Man Band, zijn muzikale eerbetoon aan Billy Joel en Elton John, waarmee Daniel momenteel ook in Nederland en België optreedt.

 

Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaarten kunt u bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch op 0183-690022.

Op deze zondagmiddag neemt Daniel Roos het publiek mee in zijn liefde voor (pop)muziek waarin vooral de piano centraal staat. Eigen werk, waaronder ook enkel instrumentale stukken, zal hij daarbij afwisselen met bewerkingen van een aantal nummers van zijn favoriete artiesten. Solo en intiem vanachter de piano.

advertentie