De Meisjes met de Wijsjes
De Meisjes met de Wijsjes aangestuurd door artiest

De Meisjes met de Wijsjes - Moerstaal

Evenementen Deel je nieuws

Voorstelling:     De Meisjes met de Wijsjes – Moerstaal

Datum:               dinsdag 11 februari 2020

Aanvang:           20:30 uur

Prijs:                    € 19,50 inclusief 2 consumpties

 

Moerstaal

 

De Meisjes met de Wijsjes - Moerstaal (Try-Out) 

De Meisjes met de Wijsjes is de´ Nederlandse vocalpopgroep die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met de heerlijke nostalgie van het Nederlandstalige lied.

Met hun vier verschillende stemmen klinken Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk als een sprankelend, fris en krachtig geheel. Nederlandse klassiekers van toen tot nu blazen ze, met een theatrale knipoog, nieuw leven in door er een unieke, vierstemmige draai aan te geven.

Tijdens een optreden nemen ze het publiek mee op reis door een vrolijk, eigenzinnig en theatraal muziekprogramma. Ze zingen bekende, Nederlandse Wijsjes van toen en nu, maar dan in een vierstemmig jasje... uhm, jurkje. Ze zingen a capella en met begeleiding, versterkt en akoestisch, maar staan ook open voor wwn muzikale verrassing of een meezingend publiek.

De Meisjes stonden al op Oerol, vaarden mee met Horizontoer, speelden hun theatrale set in het warme Portugal tijdens Estival da Estrella, zongen met Rene´ van Kooten tijdens Nazomerzingen op het Zeeland Nazomerfestival en met Willemijn Verkaik in het DeLaMar theater tijdens Leading Ladies en toeren ook zelf door het land met hun eigen theatervoorstelling.

Kortom, ze zijn van alle markten thuis. Dus: laat je verleiden door deze ogenschijnlijk onschuldige Meisjes, zing stiekem een Wijsje mee en word verrast door wat ze nog meer voor je in petto hebben...

De voorstelling begint om 20:30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.
Entree kosten bedraagt € 19,50 inclusief 2 consumpties.

 

Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaarten kunt u bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch op 0183-690022.

advertentie