Ester Latama
Ester Latama Herman van Diejen

Uniek concert CONCERT-FOR-30 MET ESTER LATAMA

Evenementen Deel je nieuws

Artiesten willen werken, hun fans in de ogen kunnen kijken, de sfeer proeven etc. In het huidige Corona-anderhalve-meter-tijdperk lukt dat niet. Een concert via een livestream is wel een oplossing, maar verre van ideaal. Velen ervaren het als koud en kil; het enige positieve is dat er contact met hun fans is.

 

Alice & Herman van Diejen (First Class Entertainment) hebben daar een oplossing voor gevonden: zij gaan een Concert-for-30 organiseren.

 

Op maandag 1 juni met hun eigen exclusieve zangeres Ester Latama, maar daarna wellicht ook met andere artiesten, want de vraag daarnaar bleek groot toen de aankondiging eenmaal op social media stond!

 

De organisatie kost nog aardig wat tijd, want de geschikte locaties liggen niet voor het oprapen en het belangrijkste, volgens Herman van Diejen: “We moeten ons ook houden aan de richtlijnen van het RIVM”.

 

Op 1 juni (uitgerekend de dag dat de terrassen opengaan en restaurants 30 personen binnen mogen hebben) is het Wapen van Emmickhoven in Almkerk de locatie waar het gaat plaatsvinden: ’s-middags om 15.00 uur, 2 x 40 minuten Ester Latama in een Concert-for-30!

 

Wie Ester Latama is?

Esther is een unieke zangeres, geboren met een gaaf, prachtig, helder stemgeluid en (ook niet onbelangrijk) een toonvaste stem. Bovendien mag terecht worden gesteld dat er een echte persoonlijkheid op de bühne staat.

Haar zangcarrière speelde zich tot nu toe vooral in het buitenland af, waar ze ook lange tijd heeft gewoond. Ze zong in het achtergrondkoor bij Boney M, trad op als solozangeres tijdens het optreden van 2 Unlimited en deed optredens in o.a. Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Zweden. Nu is ze weer gesetteld in Nederland, waar het coronavirus een aardige spelbreker vormt in de uitbouw van haar verdere carrière. Op Spotify is een groot aantal nummers van haar te horen.

 

Voor Herman heeft dit concert nog een extra bijzonder tintje: “Het doet mij denken aan de tijd dat ik de eerste stappen zette in de wereld van entertainment. Toen begonnen we ook met zogenaamde ‘eigen risico’-avonden te organiseren: op de fiets posters opplakken, stukjes schrijven voor de plaatselijke pers, mijn moeder aan de kassa en maar hopen dat de zaal volliep. Je zou dus eigenlijk kunnen zeggen dat de cirkel rond is”, aldus van Diejen.

 

De toegangsprijs bedraagt € 17,50 en dat is dan ook nog inclusief koffie of thee bij binnenkomst én 2 consumpties.


Hoe het gaat lopen? “We hopen natuurlijk op een ‘volle bak’ maar ook met een maximum van 30 personen is dat lang geen uitgemaakte zaak”, zegt Alice van Diejen tenslotte.

 

Reserveringen via:

info@firstclassentertainment.nl / 06-53840196.

 

advertentie