Afbeelding
JAN NOORLANDT

Geen ‘bootjesweer’ tijdens de botenbeurs in de Lingehaven

26 september 2022 om 11:16 Evenementen

GORINCHEM De 33e botenbeurs had zaterdag te kampen met veel regen, geen echt ‘bootjesweer’ dus voor de watersporters. En dat terwijl de beurs na drie jaar afwezigheid vanwege corona eindelijk weer eens kon worden gehouden. Ook het vierde Big Music Cruise festival viel een beetje in het water door de druilerige regen.

De botenbeurs is altijd een bijzonder evenement in de historische binnenstad. De Lingehaven is het sfeervolle decor van deze jaarlijkse beurs. Er was volop aanbod van particulieren en bedrijven, zowel nieuw als gebruikt. Naast bootjes die te koop werden aangeboden in de Lingehaven was er een beursmarkt met een gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte spullen. 

Op een podium aan de Kriekenmarkt langs de Lingehaven vond zaterdag eveneens het Big Music Cruise festival plaats, zij zorgden voor een vrolijke noot tijdens het druilerige weer. Het festival had ook een podium aan de Vijfde Uitgang, daar konden bezoekers binnen luisteren naar de muziek. Het publiek kon genieten van twaalf bigbands (250 musici). Het programma bood een breed aanbod aan van klassieke jazz standards, tot moderne composities en bekende swingnummers.

.

Het podium op de Kriekenmarkt
Schuilen onder de paraplu tijdens de botenbeurs
Het aanbod bootjes in de Lingehaven
Langs de Lingehaven werd een warenmarkt gehouden
Veel aanbod van bootjes tijdens de 33e botenbeurs
Deel dit artikel via:
advertentie