Jongerenwerker en videograaf Casper van Sligtenhorst en Jack Bunga tijdens de opnames van de videoclip ‘Ik hou het 100’.
Jongerenwerker en videograaf Casper van Sligtenhorst en Jack Bunga tijdens de opnames van de videoclip ‘Ik hou het 100’. Ineke Linssen Fotografie

Jongeren gezocht voor filmproject Cinemall

27 mei 2023 om 11:21 Film

GORINCHEM Met het project ‘Cinemall’ krijgen jongeren de kans om hun talent te ontwikkelen op het gebied van film. Van het onderwerp tot aan de eindmontage, de jongeren bepalen. Dinsdag 6 juni is de kick-off in jongerencentrum The Mall Centrum. 

,,Jongeren zien tegenwoordig heel veel beelden voorbijkomen op social media”, zegt jongerenwerker Casper van Sligtenhorst. ,,En vaak zijn ze zelf ook bezig met het maken van beelden. Hoe gaaf is het dat ze hun talent hiervoor verder kunnen ontwikkelen en samen kunnen bouwen aan een film die mensen raakt! Naast jongerenwerker ben ik ook videograaf en hoop ik mijn kennis op dit gebied over te dragen om jongeren hierin ook te inspireren en te begeleiden.”

De kick-off is op dinsdag 6 juni om 16 uur in jongerencentrum The Mall Centrum aan de Burgstraat 37. ,,Samen duiken we eerst even de filmwereld in”, zegt Casper. ,,Daarna bespreken we wat voor soort film we gaan maken. Van het onderwerp tot een script, van het acteren en filmen tot de eindmontage; de jongeren werken mee en bepalen de keuzes.”

De minimumleeftijd voor deelname is 13 jaar. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Casper per app; 06-40494346 of per mail casper.vansligtenhorst@yfc.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie