Cast van Dorpsgeheim
Cast van Dorpsgeheim Iris Mireille

Filmcast Dorpsgeheim brengt bezoek aan de Windroos in Gorinchem

7 juni 2023 om 11:51 Film

GORINCHEM Acteurs van de serie Dorpsgeheim brachten een bezoek op de Windroos. Esmee de Groot, oud-leerling van de Windroos, vertelde de leerlingen over de totstandkoming van de serie. Vervolgens keken ze naar drie afleveringen en zagen alle leerlingen hoe hun school het decor is van de dramaserie. 

 

Na het kijken kwamen alle acteurs het podium op en mochten de leerlingen alles aan ze vragen. Veel vragen werden gesteld aan Esmee over haar tijd op de Windroos en hoe ze de serie heeft bedacht. Maar ook de andere acteurs kregen vragen gesteld. Bijvoorbeeld over wat ze de leukste plek vonden om te filmen, of ze op hun personage lijken en hoe een filmkus werkt. De acteurs beantwoorde alle vragen met plezier. Hierna was er nog tijd om met alle acteurs op de foto te gaan en daar werd flink gebruik van gemaakt.

Filmdecor


In de zomer van 2021 werd de serie Dorpsgeheim opgenomen. Een week lang werd er op de school gefilmd. Zo zijn het schoolplein, het biologielokaal en de aula al te zien geweest in de serie. Ook zijn er een aantal leerlingen van de Windroos die hebben gefigureerd in de serie.


In Dorpsgeheim volgen wij een groep jongeren die opgroeit in het kleine dorpje Nieuwland. Alles veranderd als de stadse Nikki in het dorp komt wonen en haar biologische vader wilt vinden. Een serie over familie, liefde en een hoop geheimen. Op de hoogte blijven, volg dan Dorpsgeheim op Instagram

Leerlingen kijken de serie
Cast van Dorpsgeheim bij de Windroos
Leerlingen gaan op de foto met de cast
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie