Woordkunstenaar Elten Kiene
Woordkunstenaar Elten Kiene Eigen foto

Workshop Jouw verhaal of gedicht over Vrijheid! in Gorcums Museum Door woordkunstenaar Elten Kiene

5 september 2019 om 14:58 Kunst Deel je nieuws

In het kader van de 26e uitschrijving van de Gorcums literatuurprijs is er op zondag 13 oktober de workshop Jouw verhaal of gedicht in het Gorcums Museum. Van 13.30 tot 16.45 uur ga je aan de slag onder leiding van woordkunstenaar Elten Kiene. Zijn tips helpen je op weg bij het maken van een gedicht of verhaal. Leer stap voor stap jezelf creatief te uiten in tekst. Meedoen? Een kaartje kost €5,- en is te koop via www.debibliotheekaanzet.nl en bij boekhandel Cursief. Ervaring is niet nodig en iedereen is welkom!


Jouw verhaal of gedicht over Vrijheid!

De Gorcumse literatuurprijs wordt voor de 26ste keer uitgeschreven. Dit jaar is er 75 jaar vrede en vrijheid in Nederland. Om dat mooie feest mee te vieren is het thema dit jaar Vrijheid! Tijdens de workshop ‘Jouw verhaal of gedicht’ ga je hiermee aan de slag onder leiding van Elten Kiene.

Elten is dichter, rapper en woordkunstenaar. Hij is ambassadeur bij BiebAanZet.

Door deze workshop maak je op een actieve en enthousiaste manier kennis met het schrijven van poëzie of een verhaal. Je krijgt handvaten aangereikt om creatief met taal om te gaan, maar ook leer je jezelf te presenteren in taal. Identiteit en schrijven komen aan bod. Kiene is een gedreven persoon, die zijn passie voor het geschreven woord en voor het ‘spoken word’ goed weet over te brengen. Schrijf je wel eens, wil je je gevoelens beter in woorden leren omzetten? Doe mee aan deze sprankelende workshop. Aanmelden kan bij de bibliotheek of via www.debibliotheekaanzet.nl en bij Boekhandel Cursief.

 

Praktische gegevens

Het Gorcums Museum Grote Markt 17
Datum: Zondag 13 oktober 2019
Tijd: 13.30-16.45 uur
Korte rondleiding in Gorcums Museum
Toegang : € 5,-

 

Gorcumse Literatuurprijs

Stichting Literaire Workshop bestaat sinds 1988. De Gorcumse literatuurprijs prijs wordt in Nederland en Vlaanderen door de stichting uitgeschreven. De opdracht bestaat uit het maken van een gedicht of verhaal. Er zijn drie leeftijdsgroepen en je kunt meedoen van 12 tot …. jaar. Op www.gorcumseliteratuurprijs.nl vind je alle informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie