Cast Theatergroep Manteau
Cast Theatergroep Manteau Camiel Groffen

Uitdagende functie bij Theatergroep Manteau.

29 augustus 2018 om 16:30 lokaal Deel je nieuws

Theatergroep Manteau is in 2009 opgericht door de huidige muzikaal leider Michel de Valk, inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zeer professioneel en ambitieuze club en hebben wij het streven elk jaar betere, mooiere en professionelere (amateur) musicals op de planken te zetten. Zo hebben wij afgelopen seizoen de Musical Shrek gespeeld en staan we in de startblokken om op 6 en 7 april 2019 de Hitmusical Hairspray op de planken te zetten. De voorgaande jaren produceerde wij onder andere de musicals Aïda, Cinderella en De Drie Musketiers. Thuisbasis van Theatergroep Manteau is Theater De Nieuwe Doelen / Theater de Vijfzinnen in Gorinchem.

Functieomschrijving
Als bestuurslid van deze enthousiaste club ben je verantwoordelijk voor de zakelijk kant van de productie. Er zijn meerdere verantwoordelijkheden te verdelen over een, penningmeester, secretaris en een tweetal algemene leden.

Functie eisen
Het allerbelangrijkste in deze functie is je inzet en motivatie. Je wilt net als de gehele cast, crea-team en productieleider jaarlijks een goede productie neerzetten.

Maar bovenal krijg je heel veel waardering vanuit de cast, crea-team en productieleider! En vergeet in deze natuurlijk het publiek niet!

Reageren kan via: info@stichtingmanteau.nl
www.theatergroepmanteau.nl

advertentie
advertentie