Biesbosch MuseumEiland
Biesbosch MuseumEiland Ronald Tilleman

Ontdek hoe groen het Biesbosch MuseumEiland is!

8 oktober 2018 om 10:34 lokaal Deel je nieuws

Op 10 oktober 2018 is alweer de tiende editie van de Dag van de Duurzaamheid.
Dat is hèt moment van het jaar om de duurzaamheidsbeweging in Nederland nog zichtbaarder, groter en manifester te maken.
We willen een circulaire economie die draait op duurzame energie en groene grondstoffen, dat doen we door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO).
Bij MVO kijken bedrijven niet alleen naar het maken van zoveel mogelijk winst, maar houden ze hierbij ook rekening met de sociale kant (medewerkers, maatschappij en dierenwelzijn) en de milieukant (minder CO² uitstoot, minder afval).

Het Biesbosch MuseumEiland draagt het jaar rond haar steentje hier aan bij en mag daarom sinds 2017 het gouden Green Key certificaat voeren. Dat betekent dat wij er alles aan doen om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Breng eens een bezoek aan het Biesbosch MuseumEiland om te ervaren hoe ‘groen’ wij zijn. In ons restaurant bijvoorbeeld; daar gebruiken we zoveel mogelijk biologische, fairtrade en streekproducten… en dat proeft u!
Of maak een rondvaart met een elektrisch aangedreven fluisterboot en neem een kijkje op het letterlijk en figuurlijk groene dak.

Gratis toegankelijk zijn bezoekerscentrum + museumwinkel en restaurant + terras!
Voor de museumexposities en het achtergedeelte van het eiland (met o.a. groen dak en de Biesbosch Beleving) betaalt u entree. Koopt u een ticket voor een rondvaart met de fluisterboot, dan heeft u ook meteen gratis toegang tot het betaalde gedeelte!
www.biesboschmuseumeiland.nl

advertentie
advertentie