De Sosjaal kan door twee mensen worden gedragen.
De Sosjaal kan door twee mensen worden gedragen. Spreekkamer van de Stad

Winterwandeling: wandel eenzaamheid de stad uit

12 december 2018 om 19:55 lokaal

GORINCHEM De Spreekkamer van de Stad organiseert zondag 23 december om 14.00 uur tijdens het Gorcums Winterfestijn de eerste editie van de 'Gorcumse Midwinterwandeling'. Een wandeling waarmee oplossingen aangedragen worden om eenzaamheid te lijf te gaan en aandacht te vragen voor het thema. Dus kijk eens om je heen en nodig iemand uit om mee te wandelen zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen.

Heb je onlangs de Sosjaal, de Gorcumse sjaal die door twee personen gedragen kan worden, gebreid? Neem deze dan mee. Heb je geen Sosjaal? Knoop dan twee sjaals aan elkaar en wandel met ons mee! Maar ook zonder sjaal of wandelpartner ben je natuurlijk van harte welkom. Er wordt verzameld in de Kamer van de Tussentijd (voormalige VVV-ruimte op de Grote Markt 17) en sluiten een uurtje later af met een wel heel bijzondere biologische midwintersoep. Aan deze eerste midwinterwandeling zijn geen kosten verbonden.

Zet de wandelschoenen of de rolstoel maar klaar en schrijf je meteen in! Aanmelden kan door een mail te sturen naar jack@despreekkamervandestad.nl.

advertentie
advertentie