Serious Request acties Langendijk leveren meer dan 5000 euro op

23 december 2018 om 18:54 lokaal

GORINCHEM De acties van de ondernemers aan de Langendijk in Gorinchem en andere enthousiaste Gorcumers hebben vandaag meer dan 5.000 euro opgeleverd voor Serious Request van 3FM.

De dj's Rob en Jorien van 3FM kwamen in de nacht van zaterdag op zondag rond 2.30 uur aan Buiten de Waterpoort met de veerpont van Riveer. Direct op dat moment begonnen ook de acties op de Langendijk die vervolgens tot zondagmiddag doorgingen. De diverse acties haalden minimaal 5.000 euro op dat aan het einde van de middag door de dj's van 3FM in ontvangst werd genomen. Na de overhandiging van de diverse cheques vertrokken de dj's lopend richting Arkel. Via onder andere Meerkerk komen Rob en Jorien naar verwachting rond 21.00 uur aan in Lopik. Morgen starten ze aan hun laatste etappe richting Utrecht. 

Dit jaar zet NPO 3FM zich met de Lifeline samen met het Rode kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen ze dat voor drie thema's: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

advertentie
advertentie