Patricia de Joode
Patricia de Joode Anne-Marie de Joode

Patricia maakt van iedere vrouw een ster

25 februari 2019 om 15:51 lokaal Deel je nieuws

GORINCHEM Op het world wide web zijn vele duizenden webshops te vinden. In enkele duizenden soorten en grootten. Hoe onderscheid je jouw eigen internetwinkel dan van al die andere aanbieders van producten en diensten?

Patricia de Joode heeft er over gedroomd hoe zij dit zou aanpakken. Je hebt er minstens een portie lef voor nodig, en uiteraard ook een goed plan.

,,Star*Outfit heb ik opgezet om vrouwen zoals ik een prettig gevoel te geven. Wie netjes en op een zelf verkozen, prettig passende wijze gekleed gaat voelt zich daar ook gelukkig bij. In een outfit die ook nog eens geschikt is voor verschillende gelegenheden. Van een avondje met je partner uit eten tot een feest, van een speciale gelegenheid met familie of vriendinnen of zomaar, voor een dagje shoppen of zo. Op mijn site staan diverse merken trendy kleding, sieraden en accessoires, die vrouwen laten stralen.”

Patricia wil vooral een persoonlijke touch geven aan haar onderneming Star*Outfit. ,,Betrokken zijn bij alles wat er gebeurt. Zelf keuzes maken bij het samenstellen van het assortiment artikelen. Zelf inkopen. Zelf bepalen bij wat er uiteindelijk op de website komt én zelf contacten onderhouden met de kopers van de speciale collecties. En voor sommige heb ik zelfs exclusieve afspraken kunnen maken. En het zijn allemaal merken met vrouwelijke namen. Dat vind ik heel bijzonder.”

Patricia doelt onder andere op het modemerk Elvira. En op Karostar. ,,Prachtige mode voor betaalbare prijzen. Je voelt je een ster in jurkjes, bloesjes, broeken en shirts van het veelzijdige merk Elvira. Met veel keuzemogelijkheden, voor alle doeleinden geschikt. Zelfs voor een strandwandeling in de zomer. Als je een Venezia jurkje draagt dan ben je de ster. Of stap in perfect passende jeans van Karostar. Voor netjes of als vrije tijds broek. Met een aanschafprijs van net onder de 35 euro. Geen geld voor zoveel kwaliteit.”

Een scala aan sieraden en accessoires heeft Patricia op haar website van StarOutfit.nl uitgestald. Om het helemaal ‘af te maken’. ,,Met het motto ‘Leuk dat je er bent, kom verder en zoek iets moois uit’ heb ik geprobeerd een sfeer te creëren om alleen óf samen met zussen, moeders en vriendinnen langs een grote verscheidenheid aan oorbellen, kettinkjes, armbanden, ringen en sjaaltjes, zelfs langs een breed assortiment aan horloges te scrollen. Een gevoel van gezelligheid, waarin je je thuis voelt. Waar het ook nog mogelijk is om op een persoonlijke wijze met Star*Outfit te kunnen bekijken wát er het beste bij je past. Ik sta voor iedereen klaar, wil graag potentiële en vaste klanten bij het maken van hun keuze van dienst zijn.”

Bovendien heeft Patricia de Joode in haar sfeervolle Star*Outfit setting in Gorinchem ruimte om voor wie dit fijn vindt speciale ‘Shopping Nights’ te houden. ,,Onder het genot van een hapje en drankje wil ik jou en je naasten een leuke avond laten beleven. Dan laat ik je zien welke kleding, sieraden en accessoires het beste bij jou, je familie, buurvrouwen en vriendinnen passen. Laat je verwennen. En als kers op de cupcake krijg je ook nog een goodiebag mee naar huis.”

Voor meer info, stuur een mail naar info@staroutfit.nl of bel naar 06-53899922.

Bezoekadres Star*Outfit: Papland 9-1D 4206 CK Gorinchem (einde straat door het hek en linksaf. Ingang halverwege rechts. Parkeren aan het eind op de speciale parkeerplaatsen)

advertentie
advertentie