Afbeelding
Anthony Vauleon / Marcel Boshuizen

BDU-lezersactie: Vrijkaarten 'Crooners Night Club'

2 mei 2019 om 15:15 lokaal

AMERSFOORT ‘Crooners Night Club’, in samenwerking met Rabobank Amersfoort Jazz, neemt bezoekers mee naar de clubs van Las Vegas en New York in de jaren 50 van de vorige eeuw en vertelt het verhaal van legendarische artiesten in een wereld vol entertainment en muziek uit het American Songbook. Deze avond wordt muzikaal begeleid door het ‘Round Midnight Orchestra’, een orkest dat bestaat uit het beste van de Nederlandse jazzscene. Daarnaast komen er nog gastmusici. A tribute to the legendary voices op vrijdag 24 mei in theater de Flint te Amersfoort.

Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden 10 x 2 GRATIS entreekaarten verloot.

Stap 1:
Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Bent u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:
Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee GRATIS entreekaarten voor 'Crooners Night Club' >>

De winnaars worden maandag 20 mei 2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op twee gratis entree kaarten.

'Crooners Night Club' - Round Midnight Orchestra ft. Thom Hoorweg & Jeffrey Spalburg

‘Crooners Night Club’ vertelt het verhaal over de opkomst van legendarische crooners als Frank Sinatra, Tommy Dorsey, Paul Whiteman en King Pleasure, die mede door de introductie van ‘live’ radio wereld beroemd werden. Het publiek is onderdeel van ‘live’ opnames in een club in Las Vegas, waar ervaren zanger en entertainer (Jeffrey Spalburg) moeite heeft met de gladde, jonge, charmante, Italiaanse zanger (Thom Hoorweg) die als nieuw talent alle aandacht op de radio krijgt. Een muziektheatervoorstelling met veel bekende swing classics vertolkt door het Round Midnight Orchestra met beide zangers die intussen elkaar op humoristische wijze de maat proberen te nemen. Het orkest is het puikje van de Nederlandse Jazz, gecombineerd met de beste spelers van de Next Generation of Dutch Jazz.

Recensie

Een prachtige recensie over Crooners Night Club - Round Midnight Orchestra ft. Thom Hoorweg & Jeffrey Spalburg van Cultuurpodium.nl !

'Het project combineert aldus de gevestigde orde van de Nederlandse jazz (naast de broers Beets, Marius Beets en Alexander Beets kanjers als Deborah J. Carter, Paul van Kessel, Izaline Calister, Ben van den Dungen en Rolf Delfos) met jonge aanstormende en doorbrekende talenten als Kika Sprangers en Wouter Kuhne. In de huidige line-up schitteren jonge honden Donald Simoen, Tom Ridderbeekx, Sebastiaan van Bavel en Tim Hennekes. The Round Midnight Orchestra is zodoende een broeinest van jong Nederlands jazztalent, waarvoor het terecht ondersteuning krijgt van Sena Performers." Cees Schrama (voorzitter JazzNL)  'De zangers Jeffrey Spalburg en Tom Hoorweg waren uitstekend en zorgden voor een goede act! '

http://www.cultuurpodium.nl/entry/1943

Voor meer informatie zie https://www.amersfoortjazz.nl/

advertentie
advertentie