Afbeelding
Fernando Bot

Een verdachte overval aangehouden; politie zoekt nog getuigen

28 juni 2019 om 15:54 lokaal

VUREN De politie zoekt getuigen van een overval op een supermarkt in Vuren, ook al is de eerste verdachte al aangehouden. Woensdagavond kwamen twee mannen de supermarkt aan de Mildijk binnen en bedreigde het personeel met een mes. Eén van de personeelsleden werd mishandeld; hij kreeg een schop waardoor hij lichtgewond raakte.

De overval gebeurde even na half zeven in de avond. Agenten waren snel ter plaatse om onderzoek te doen. Er werd sporenonderzoek gedaan, waarbij ook honden zijn ingezet. Verder werden mensen in de omgeving oproepen via Burgernet om uit te kijken naar de daders. Dankzij een alerte getuige die het kenteken van de weggereden auto zag, is donderdag een 18-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Hij wordt verhoord over zijn aandeel. Het onderzoek loopt nog naar de andere dader(s).

Verschillende getuigen hebben zich al gemeld. Daardoor weet de politie dat de daders donkere kleding droegen. De daders zijn vermoedelijk tussen de 15 en de 20 jaar, beiden zijn rond de 1.80 meter lang en droegen een trui met capuchon. Wie iets heeft gezien en nog niet met de politie heeft gesproken, kan bellen met 0900-8844.

advertentie
advertentie