Afbeelding
Afbeelding van Gerald Oswald via Pixabay

Gratis bloeddrukmeetdag Gorinchem 7 augustus

26 juli 2019 om 09:20 lokaal

GORINCHEM De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Woensdag 7 augustus is men tussen 10.00 en 15.00 uur welkom bij Vegro in Gorinchem, gevestigd aan de Marinus Spronklaan 53-55. Een afspraak maken is niet nodig.

Bij iedere hartslag wordt er bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

Er zijn hier diverse hulpmiddelen voor verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel 0900 – 2 88 77 66.

advertentie
advertentie