Inloopochtend Xtra English4kids op ikc Merweplein

14 juni 2018 om 14:31 lokaal

GORINCHEM Op zaterdag 23 juni van 9.00-11.00 houdt Xtra English4kids een inloopochtend op de ikc Merweplein in Gorinchem.

Er zijn drie cursussen: Starter voor (a.s.) leerlingen van groep 4 en 5, Pre-Advanced voor (a.s.) leerlingen van groep 6 en Advanced voor (a.s.) leerlingen van groep 7 en 8.

Al vier jaar verzorgt Xtra English4kids cursussen van kwalitatief goed Engels onderwijs in Barendrecht, Gorinchem en Tilburg. Initiatiefnemer van de cursus is Shabnam Hofland: ,,Wij willen onze visie realiseren door een goede pedagogische relatie met de kinderen en een professionele didactiek. Ook werken we met de nieuwste leerboeken (volledig Engelstalig), in combinatie met de modernste leermiddelen."

De cursus is een goede aanvulling op de reguliere lessen Engels en geeft daardoor een goede aansluiting op het voortgezet onderwijs. Alle docenten zijn volledig bevoegd en hebben zowel ervaring in het primair onderwijs als het voortgezet onderwijs. De lessen voor Gorinchem worden gehouden op woensdagmiddag en de cursus duurt het hele schooljaar. De kosten bedragen iets minder dan € 15,- euro per les.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op www.xtraenglish4kids.com of kijk op onze Facebookpagina.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie