Hoogbegaafd Geluk Café
Hoogbegaafd Geluk Café Sabine Hessels

Hoogbegaafd Geluk Café

5 januari 2023 om 20:25 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Woensdagavond 11 januari 2023 komt Sabine Hessels opnieuw naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en samen informatie uit te wisselen. Aanmelden: hoogbegaafdgeluk@outlook.com

Woensdag 16 november j.l. organiseerde Sabine het Hoogbegaafd Geluk Cafe vanuit de Limonadebrigade. Het was een intense avond met een grote opkomst, waar veel ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen elkaar vonden. Er blijkt veel behoefte te zijn aan zowel ontmoeten als aan informatie. Daarom is besloten het Hoogbegaafd Geluk Café elke tweede woensdag van de maand te organiseren, waarbij de ene maand een thema heeft en de volgende maand vooral het ontmoeten centraal staat.

Woensdag 11 januari start zij dan ook met de Thema-avond ‘Alles over school’, in de breedste zin van het woord. Hierbij wordt informatie gedeeld en er is vooral ook ruimte voor vragen omtrent dit thema. Naast informatie krijgen ouders ook de ruimte hun kennis en ervaring te delen met anderen. Sabine nodigt alle ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde ouders van harte uit om te komen luisteren en ook om te komen delen. Juist de ervaringen van andere ouders kunnen enorm waardevol zijn; uiteindelijk willen we allemaal het beste voor onze kinderen!

Het Hoogbegaafd Geluk Café vindt plaats op woensdagavond 11 januari in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Vanaf 19:00 zijn ouders welkom en de avond start om om 19:30 uur. Koffie en thee staan voor jullie klaar! Toegang is gratis. Meer informatie over het programma vind je op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt je aanmelden via: hoogbegaafdgeluk@outlook.com. Sabine ziet uit naar jullie komst deze avond.

advertentie
advertentie