Afbeelding
Soonerevents.nl

Interesse in gezondheid? Dan nodig ik je uit!

17 februari 2023 om 17:18 Lokaal Deel je nieuws

Het Next Level in Gorinchem is op 3 en 4 maart een bron van leefstijlkennis, -inzichten en -ervaringen, én een plek om te netwerken.

Nederland gezonder maken en behouden. Daar draait het om op deze beurs.

De beurs is speciaal voor iedere zorgprofessional (of consument) die geïnteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. Voor zij die de mens als één geheel zien, met aandacht voor achtergronden en de ontstaanswijze van de de klachten. Zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak. 

Wat zijn de ervaringen, ontwikkelingen en vernieuwingen?

Wat kun je o.a. verwachten:

Ontmoet sprekers uit binnen- en buitenland en kom meer te weten over Ayurveda, wereldwijd beschouwd als één van de oudste geneeswijzen. ‘Ayurveda’ betekent letterlijk ‘de kunst van het leven’. Wie wil de kunst van het leven niet meester zijn? 

Hoor op het Hennep&Cannabisplein over de vele voordelen en toepassingen van deze veelzijdige plant. Het biedt tal van gezondheidsvoordelen, waaronder het verminderen van angst en het verbeteren van de slaap met CBD-olie. 

Kom in contact met internationale herbalisten, producenten en inheemse boeren die als geen ander kennis hebben van traditionele kruidenkennis van inheemse planten van internationale volkeren. 

Eindelijk is er een boek dat jou leert hoe je jouw gezondheid drastisch versterkt op verschillende niveaus. In een gratis lezing gegeven door Orthomoleculair therapeut Mohammed Boulahrir vertelt hij hierover. Wel even een gratis kaartje bestellen. 

‘Wist jij dat Waterstof 175x effectiever is dan vitamine C en 860 x effectiever dan co-enzym Q10’. Waterstof geeft direct energie, beschermt en herstelt je cellen, vermindert pijn en je ‘mind’ wordt helder. Kom het ervaren op stand 610.

Altijd al iets willen doen richting de natuurgeneeskunde?  Het Academie voor Energetische Geneeskunde, stand 504 of Pro-Vital + Dutch Academy for Life Sciences stand 900 verloten cursussen ‘het menselijk energieveld’ t.w.v. 125,-. ‘Energie’ tweedaagse training t.w.v. € 495,-, en een ‘Bewust verbinden buitendag’ t.w.v. € 67,50’ of vier supplement pakketten t.w.v. € 125,- per pakket!

120 stand met Inspiratie, demonstraties, concrete ideeën, nieuwe ontmoetingen, lezingen&workshops, behandelingen, verkoopproducten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, behandelingen, natuurlijke medicatie-, cosmetica, boeken en veel meer....

Het is maar en kleine greep, wij hebben er zin in en hopen jou ook weer te mogen begroeten!

Locatie: NEXT Level te Gorinchem 3 & 4 Maart

Schrijf je in met de code sooner23, betaal €10,- ipv €20 entree. De (gratis) lezingen of workshops bestel je online of tijdens de beurs aan de kassa, maar let wel Vol = Vol. https://soonerevents.nl/bezoekers/toegangskaart-massage-complementairvakbeurs/

advertentie
advertentie