Hoogbegaafd Geluk Café
Hoogbegaafd Geluk Café Sabine Hessels

Hoogbegaafd Geluk Café

6 juni 2023 om 19:42 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Woensdagavond 14 juni komt Sabine Hessels opnieuw naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en samen informatie uit te wisselen.

Als ouder van een hoogbegaafd kind is het vaak een enorme zoektocht: Hoe ga je om met de herkenning en erkenning? Met het beeld dat veel mensen van hoogbegaafdheid hebben en de uitdagingen die erbij komen kijken? Het kan heel helpend zijn om andere ouders te spreken en te horen; hun verhaal, je eigen verhaal en de uitdagingen die elke ouder en elk hoogbegaafd kind tegenkomen. Sabine, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, is ervaringsdeskundige en weet daarom als geen ander hoe enorm waardevol het kan zijn om ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten.

Woensdagavond 14 juni zal in het teken staan van gewoon gezellig ontmoeten, (h)erkennen en even lekker bijkletsen. Sabine nodigt alle ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van harte uit om te komen luisteren en ook om te komen delen. Juist de ervaringen van andere ouders kunnen enorm waardevol zijn. Uiteindelijk willen we allemaal het beste voor ons kind.

Het Hoogbegaafd Geluk Café vindt plaats op woensdagavond 14 juni in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Dit is de laatste editie voor de zomervakantie. Vanaf 19:00 zijn ouders welkom en de avond start om om 19:30 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt je aanmelden via: hoogbegaafdgeluk@outlook.com. Zo weten we ook direct hoeveel mensen we kunnen verwachten. Sabine ziet uit naar jullie komst deze avond.

Meer informatie over het programma vind je op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

advertentie
advertentie