Gospelkoor G-roots Kerstconcert Grote Kerk
Gospelkoor G-roots Kerstconcert Grote Kerk G-roots

Gospel & Classic op Kerstconcert in de Grote Kerk

1 december 2023 om 16:41 Lokaal Deel je nieuws

De Koninklijke Bazuin zal ook dit jaar weer een Koninklijk Kerstconcert ten gehore brengen. Dat kan ook niet anders met het G-Roots Gospelkoor. Veertien enthousiaste, getalenteerde zangers en zangeressen zingen met passie over het verspreiden van liefde en de blijde boodschap. Het genre van G-Roots reikt van moderne blackgospel tot Nederlandstalige opwekking. Het koor treedt op in binnen- en buitenland, van intiem feest tot groot festival. Ze zijn regelmatig op tv te zien en werkten samen met bekende artiesten. En nu zijn ze naar Gorinchem gekomen om te zingen tijdens het Kerstconcert van de Koninklijke Bazuin. Ze treden alleen op én samen met het groot harmonieorkest. Een ding weten we zeker, met G-Roots wordt ons concert een KerstFEEST!

Programmering

De dirigent van de harmonie Jos Jansen is verantwoordelijk voor de algehele programmering. Klassiek en feestelijke Kerst/Gospelmuziek én hier en daar een muzikaal uitstapje om gewoon van te genieten. Als gastsolist Sterre van Wijgerden -die ook dirigent is van het jeugd-opleidingsorkest BazzBrass.Tijdens het kerstconcert zingt Sterre het lied Santa Claus is Coming to Town en In Be Born Me. In dat lied wordt ze begeleid door Vincent Timmermans op piano en drie jonge leden die ooit in BazzBrass speelden.

Zaterdag 23 december, Grote Kerk Gorinchem. Aanvang 19.30 uur |Kerk open 19.00 uur |Vrije zitplaatsen | Entree € 15,00 per persoon |Incl. thee/ koffie. 

Kaartverkoop Gorinchem: |Primera Arkelstraat + Oost |Bruna Piazza Center |Aan de kassa van de kerk. Tickets via de website: www.debazuin-gorinchem.nl.

advertentie
advertentie