Afbeelding
Vloedgraven Fotografie

Vrijwilligersproeverij in Omnia-college in Gorinchem trekt veel enthousiaste bezoekers

10 februari 2024 om 12:57 Maatschappelijk

GORINCHEM In het Omnia-college vond vrijdag een inspirerende bijeenkomst plaats waar meer dan 30 vrijwilligersorganisaties zich presenteerden aan geïnteresseerde inwoners. De vrijwilligersproeverij van de gemeente bood een unieke kans voor mensen om kennis te maken met verschillende vormen van vrijwilligerswerk binnen Gorinchem. 

De avond werd geopend door wethouder Eva Dansen, die de aanwezigen verwelkomde en het belang van vrijwilligerswerk benadrukte. Met een gevarieerd aanbod van organisaties was er voor ieder wat wils. Van lokale verenigingen tot maatschappelijke initiatieven, van de Dierenambulance tot de HCC Seniorenacademie, de vrijwilligersproeverij bood een breed scala aan mogelijkheden om actief bij te dragen aan de samenleving. Bezoekers konden ‘proeven’ aan verschillende activiteiten en taken die vrijwilligerswerk met zich meebrengt, en kregen de kans om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van de organisaties.

De avond trok een ruime opkomst van potentieel geïnteresseerde vrijwilligers uit Gorinchem en omgeving. De positieve sfeer en het enthousiasme van zowel de vrijwilligersorganisaties als de bezoekers droegen bij aan het succes van de bijeenkomst. Daarnaast is er genoten van heerlijke hapjes gemaakt en geserveerd door de leerlingen van het Omnia-College.

Voor diegenen die nog op zoek zijn naar vrijwilligersvacatures, is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de website www.samengorinchem.nl. Daarnaast kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt voor meer informatie en ondersteuning bij het vinden van passend vrijwilligerswerk. Neem contact op met het Vrijwilligerssteunpunt via 14 0183 of vrijwilligers@gorinchem.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie