PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Gorinchem

'Op jonge leeftijd kun je kinderen al coachen'

Maatschappelijk
Foto: Eline Lohman
29 jan. 2020, 11:07
Andrea de Ruijter uit Hardinxveld-Giessendam heeft een uitdagende passie: zij wil kinderen helpen in hun ontwikkeling.
Andrea de Ruijter uit Hardinxveld-Giessendam heeft een uitdagende passie: zij wil kinderen helpen in hun ontwikkeling.
H'VELD-G'DAM

Andrea de Ruijter (41) uit Hardinxveld-Giessendam heeft een uitdagende passie: zij wil kinderen helpen in hun ontwikkeling. Werken met kinderen heeft haar altijd al getrokken. Zij heeft haar eigen praktijk Speulenderwijs, waarmee zij kindercoaching en ontspanningsmasssages voor moeder en kind aanbiedt.
 
,,Het is begonnen toen mijn dochter een jaar of 8 was. Wij zochten hulp voor haar zodat ze wat steviger in haar schoenen kwam te staan. Na een tijdje zoeken, kwamen we in Rotterdam terecht. Ik dacht 'waarom moeten we er zo ver voor rijden?' en besloot voor mezelf dat als mijn kinderen wat ouder zouden zijn, ik hier zelf mee aan de slag zou gaan. Vervolgens ben ik opleidingen gaan volgen."

 
RELAX KIDS LESSEN ,,Ik geef Relax Kids lessen op maandagavond in Hardinxveld-Giessendam en op woensdagmiddag (één keer per twee weken) in Gorinchem. Aan de hand van zeven stappen worden de kinderen meegenomen in een thema dat aansluit bij hun belevingswereld. Zo komen ze tot ontspanning door middel van beweging..

Deel dit artikel via: