Afbeelding
Rabobank Lek en Merwede

Nieuwe gekoelde bus voor Voedselbank

9 juli 2020 om 17:39 Maatschappelijk

GORINCHEM De Voedselbank verhuisde vorig jaar oktober naar haar nieuwe locatie aan de Schelluinsevliet 11. Op deze locatie is gelijk een grote koel-  en vriescel geïnstalleerd. Eén van de wensen was nog een bestelbus met een koel/vriesunit. Dankzij het coöperatiefonds van de Rabobank Lek en Merwede en garage van den Bergh uit Dalem is deze wens nu in vervulling gekomen. 

De Rabobank lek en Merwede heeft hiervoor een bijdrage van 10.000 euro geschonken. Garage van den Bergh, waarmee de Voedselbank al jaren een samenwerking heeft, heeft een nieuwe Renault bestelwagen aangeschaft en stelt deze voor een langdurige periode ter beschikking aan de Voedselbank. De inbouw van de koel/vriesunit in de bestelbus is mede door het geschonken bedrag van de Rabobank gerealiseerd.  

Door de komst van een gekoelde bestelbus kunnen bederfelijke producten op de juiste wijze worden vervoerd en kan de voedselveiligheid voor klanten de komende jaren nog beter worden gecontroleerd en gegarandeerd.  De voedselbank bedankt de Rabobank Lek en Merwede en garage van den Bergh voor het mogelijk maken van deze wens.

advertentie
advertentie