Sabira El Messlaki
Sabira El Messlaki eigen foto

Sabira El Messiaka nieuw bestuurslid voor wijkcentrum Rozenobel

18 oktober 2021 om 19:05 Maatschappelijk

GORINCHEM Met de toetreding van Sabira El Messiaka (38 jaar) krijgt het bestuur van stichting wijkcentrum Rozenobel een bredere basis die zo een betere afspiegeling vormt van de Haarwijk. In het artikel stelt Sabira zich voor. 

,,Onlangs ben ik gevraagd of ik bestuurslid wilde worden voor Wijkcentrum Rozenobel. Ik ben Sabira El Messlaki, 38 jaar oud en woon met mijn gezin in Gorinchem. Naast mijn baan als informatiespecialist vul ik mijn vrije tijd graag in met sport, activiteiten met de familie en lezen. Toen één van de bestuursleden mij vroeg of ik interesse had om mee te denken als bestuurslid, wilde ik daar eerst over nadenken. Niet omdat ik niet direct enthousiast was, maar omdat ik graag werk vanuit mijn kracht en ik voor mezelf wil zien hoe mijn inbreng van toegevoegde waarde kan zijn voor het wijkcentrum. Ik ben zelf opgegroeid in de Haarwijk en omdat mijn ouders er nog wonen kom ik er bijna dagelijks. Mijn binding met de wijk is daarom groot en wil me er graag voor inzetten. Het is een mooi wijkcentrum waar iedereen terecht kan en ik hoop een steentje te kunnen bijdragen aan verdere ontwikkeling van het centrum, de onderlinge contacten in de buurt en een goede leefomgeving.”

Het bestuur van Wijkcentrum Rozenobel had vanaf het eerste uur de sterke wens om de wijk te vertegenwoordigen. Tot nu toe was dat onvoldoende gelukt. ,,We zijn super blij dat Sabira ons  bestuur komt versterken. Ze brengt niet alleen haar bestuurlijke expertise mee: met haar Marokkaanse achtergrond ontstaat er een bredere basis en een betere afspiegeling van de wijk”, zo laat het bestuur weten.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie