Tijdens het recente wekelijkse borreluurtje werden Henri, Ary en Hans in het zonnetje/schortje gezet.
Tijdens het recente wekelijkse borreluurtje werden Henri, Ary en Hans in het zonnetje/schortje gezet. Tanneke Schreuder

Vrijwilligers De Lindeborg Gorinchem ‘in het schortje’

25 februari 2024 om 16:27 Mensen

GORINCHEM In appartementencomplex De Lindeborg schittert een bijzondere groep vrijwilligers, die samen met de actieve activiteitencommissie zorgen voor een scala aan boeiende evenementen voor de bewoners. De commissie organiseert regelmatig nieuwe activiteiten in de recreatiezaal, vaak gericht op culinaire ervaringen.

door Dries de Swart

Van gezellige bijeenkomsten met erwtensoep tot hartverwarmende diners met hutspot en worst, en zelfs feestelijke vieringen tijdens Kerst, Pasen en Valentijnsdag, de activiteitencommissie laat geen kans onbenut om de bewoners te verrassen en samen te brengen voor heerlijk eten en gezelligheid.

Bij deze activiteiten springen drie mannen steeds vrijwillig bij. Deze heren dragen zorg voor het zware werk, van het sjouwen van stoelen en tafels tot het bedienen bij de maaltijden, het inrichten van de zaal en zelfs de afwas na afloop. 

SCHORTEN

Tijdens het recente wekelijkse borreluurtje werden Henri, Ary en Hans in het zonnetje gezet en beloond voor hun onvermoeibare inzet. Ze werden voorzien van bedrijfskleding in de vorm van prachtige schorten, waardoor ze niet alleen uniformiteit in de bediening uitstralen, maar ook een gevoel van trots en waardering voor hun bijdrage.

De uitreiking van de schorten zorgde voor een vrolijke en hartelijke sfeer, met veel gelach en warme felicitaties voor de drie mannen.

advertentie
advertentie