PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Gorinchem

Gorcumse José doet mee aan Married at First Sight: 'Toch wel wat anders dan Tinder'

Mensen
Foto: Nander van Wijk
12 feb 2020, 19:33
Jose en haar match Ferry. Maandag was in het RTL4-programma Married at First Sight te zien hoe zij in het huwelijksbootje stapten.
Jose en haar match Ferry. Maandag was in het RTL4-programma Married at First Sight te zien hoe zij in het huwelijksbootje stapten.
GORINCHEM

'Oeh, dat is een flinke baard.' Deze gedachte schoot als eerste door het hoofd van Jose van der Heijden, de Gorcumse kandidaat in het populaire RTL4 programma Married at first Sight, toen ze haar toekomstige echtgenoot Ferry voor de eerste keer zag. Afgelopen maandag was te zien hoe Jose en Ferry in het huwelijksbootje stapten. Tot dat moment hadden de twee elkaar nog nooit gezien of gesproken. Geen liefde op het eerste gezicht dus, maar de wetenschap bepaalde dat het stel een 'match made in heaven' zou moeten zijn. ,,Ontzettend spannend, maar ik heb geen enkel moment getwijfeld."

Married at First Sight is een televisieprogramma waarin een liefdesexperiment wordt uitgevoerd. De deelnemers zijn singles, die op basis van wetenschappelijk onderzoek aan elkaar gekoppeld worden. Ze zien elkaar pas voor het eerst op hun bruiloft. De koppels die het aandurven en 'ja' tegen elkaar zeggen, gaan op huwelijksreis om elkaar ec..

Deel dit artikel via: