Afbeelding
Klimagine

'Ja, ik wil' in het gangpad van de Jumbo

17 februari 2020 om 08:50 Mensen

GORINCHEM Voor Rutger Verhoef uit Gorinchem pakte op een zondagmiddag boodschappen doen bij de Jumbo in het Piazza Center met zijn vriendin wel heel bijzonder uit. Zijn vriendin Chiara stelde hem niet de vraag: ,,Wat zullen we vanavond eten?" Nee, zij had een vraag van een heel andere orde voor hem: ,,Wil je met me trouwen?" Rutger hoefde echter niet lang na te denken over het antwoord. Hij beantwoordde de vraag van zijn vriendin met een volmondig: Ja!

Dit bijzondere huwelijksaanzoek werd mogelijk gemaakt door een bijzondere valentijnsactie van de Jumbo in het Piazza Center. ,,Voor de dag van de liefde proberen we ieder jaar weer een leuke actie te verzinnen op onze bloemen afdeling", vertelt Natalie Smulders van de Jumbo. ,,Dit keer pakte de actie wel heel bijzonder uit." Bezoekers van de Jumbo konden op de bloemenafdeling van de Jumbo hun liefdesboodschap in een groot hart plaatsen. Na een week hing het hart vol briefjes met de meest uiteenlopende verhaaltjes,  maar de meest uitspringende tekst was toch wel: ,,Rutger Verhoef wil je met me trouwen?" 

Natalie Smulders nam contact op met schrijfster Chiara en samen bedachten ze een plan om Rutger te verrassen met deze opmerkelijke, maar vooral ook romantische actie. Chiara vroeg haar vriend midden in de Jumbo ten huwelijk en Jumbo zorgde voor een prachtig hartvormig boeket met daarin haar liefdesboodschap en een 'dummy trouwring' (beschikbaar gesteld door juwelier Blom) verwerkt. 

advertentie
advertentie