De hartenwens van Maarten uit Gorinchem gaat in vervulling dankzij een aanvraag van Speelgoedbank Gorinchem voor een Hartenwens, mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.
De hartenwens van Maarten uit Gorinchem gaat in vervulling dankzij een aanvraag van Speelgoedbank Gorinchem voor een Hartenwens, mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij. Vriendenloterij

VriendenLoterij vervult Hartenwens Maarten uit Gorinchem

Mensen

GORINCHEM Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Maarten (38) uit Gorinchem. Om Maarten te bedanken voor zijn waardevolle inzet deed Stichting Speelgoedbank Gorinchem voor hem een aanvraag voor een Hartenwens van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn wens in vervulling: Maarten mag genieten van een vakantie in Disneyland Parijs. 

Coby Dekker van Stichting Speelgoedbank Gorinchem: ,,Maarten is een ontzettend waardevolle vrijwilliger voor onze stichting. Hij houdt zich zes dagen in de week bezig met het uitzoeken en schoonmaken van het ingeleverde speelgoed en zorgt dat alles georganiseerd in de schappen komt. Maarten heeft voor iedereen een luisterend oor en denkt graag mee. Naast zijn werk als vrijwilliger, ondersteunt hij zijn moeder met mantelzorgtaken voor zijn stiefvader. Door het zorgen voor en om anderen is hij al een lange tijd niet op vakantie geweest. Om Maarten te bedanken voor zijn waardevolle inzet als vrijwilliger deden wij een aanvraag voor een hartenwens. Wij zijn blij dat we Maarten deze welverdiende vakantie kunnen aanbieden!”

Maarten is blij verrast: ,,Geweldig! Dit had ik nooit verwacht. Het is meer dan 10 jaar geleden dat ik op vakantie ben geweest. De afgelopen twee jaar zijn zwaar geweest, dus nu kan ik even opladen. Ik ben nog nooit naar Disneyland Parijs geweest en het staat al enorm lang op mijn wensenlijst. Mijn wens wordt nu dus eindelijk vervuld!”

Hartenwens van de VriendenLoterij vervult wensen. Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. Een aanvraag voor een hartenwens kan worden ingediend bij het VriendenLoterij Fonds: www.vriendenloterijfonds.nl/hartenwens

advertentie