Afbeelding
The Martin Mans Formation

Zing mee met The Martin Mans Formation in Hoornaar, opbrengst voor kinderen in Oekraïne

1 april 2024 om 09:29 Muziek

HOORNAAR Martin Mans geeft woensdag 10 april vanaf 20.00 uur met The Martin Mans Formation een concert in de Hervormde Kerk, Dorpsweg 10b in Hoornaar. Toegang bij reservering € 12,50. Prijs aan de zaal € 15,=. Reserveren kan op www.martinmans.nl/toegangskaarten

De zanggroep bestaat uit achttien geoefende zangers die op vele plaatsen in het land concerten geeft. Het programma bevat een variatie aan liederen met het thema ‘Van Pasen naar Hemelvaart.’ De mannen zingen de mooiste bewerkingen van psalmen, gezangen, Johannes de Heerliederen, opwekking en Sela. Enkele titels zijn: Denk aan mij, Yes, I know, Rots der eeuwen en De Kruisweg.

Martin begeleidt de mannen op de piano en daarnaast neemt hij plaats aan het kerkorgel en brengt een aantal van zijn geliefde improvisaties ten gehore waarbij samenzang is. De samenzang betrekt de luisteraars bij de muziek. Het concert is een initiatief van de Stichting Kerk in Actie. Met het project ‘Samen in Actie voor Oekraïne’ vestigt de organisatie de aandacht op de schrijnende oorlogssituatie en zoomt in op kinderen in het geteisterde land. Bij de uitgang is een collecte voor dit doel. 

Afbeelding
advertentie
advertentie