Afbeelding
Con Discrezione

40-jarig jubileum dameskoor Con Discrezione Arkel

14 oktober 2021 om 09:26 Muziek

ARKEL De leden van dameskoor Con Discrezione uit Arkel vierden op 11 oktober het 40-jarig koorjubileum. Een jubileumconcert geven was door coronaperikelen niet aan de orde want het koor is pas 6 september gestart met repeteren na ruim 1,5 jaar niet te hebben gezongen. Maar het 40-jarig jubileum lieten de dames niet zomaar aan hun neus voorbij gaan. 

Met elkaar hebben ze genoten van een voortreffelijk koud- en warmbuffet in hun thuisbasis MFC De Lingehof in Arkel. Het feestje startte om 12.00 uur en eindigde rond 16.00 uur. Uiteraard waren er jubilarissen: zeven dames waren 40 jaar lid en één 25 jaar. De jubilarissen werden door voorzitster Ingrid Frenk gehuldigd met een boeketje, een oorkonde en een zilveren kettinkje met een muzieknootje eraan.

Het was een supergezellige middag waar veel herinneringen en anekdotes ter sprake zijn gekomen. Vrolijk en voldaan gingen de dames rond 16.00 uur naar huis om maandag weer te gaan repeteren voor hun jubileumconcert in 2022.

Dames uit de regio die graag zingen, zijn welkom bij de wekelijkse maandagmiddagrepetitie, o.l.v. dirigente Marilou Krouwel, van 13.30 tot 15.00 uur in De Lingehof in Arkel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie