Afbeelding

Sport en cultuur gaan hand in hand voor goede doel

17 september 2022 om 09:14 Muziek

NIEUWPOORT Martin Mans geeft zaterdag 24 september om 12.00 uur een orgelconcert in Nieuwpoort. Voorafgaand is er een fietstocht. Beide activiteiten zijn voor het Prinses Maxima Centrum.

In de Hervormde Kerk, Binnenhaven 19a te Nieuwpoort is zaterdag 24 september een orgelconcert, georganiseerd door de Stichting Inspire2liveMusic. De opbrengst is voor het Prinses Maxima Centrum, kinderoncologie, met specifiek het onderzoek naar hersentumoren.
Voor dit concert is de bekende organist Martin Mans uitgenodigd. Hij is landelijk bekend als organist en dirigent. Daarnaast is Martin Mans een verwoed wielrenner.

Voorafgaand aan dit orgelconcert is er een fietstocht (ongeveer 55km) die om 10.00 uur vertrekt vanuit Molenaarsgraaf, waarin Martin ook mee zal fietsen. Na het concert fietsen we terug naar de startlocatie. Voor de fietstocht geldt samen uit, samen thuis en ook deelnemers met een elektrische fiets zijn van harte uitgenodigd. Inschrijfgeld is € 10.-p.p. Opgeven kan bij dirigentpeter@kpnmail.nl of 06-21843774. 

Uiteraard kan men het concert ook bezoeken zonder deel te nemen aan de fietstocht. Het concert begint om 12.00 uur. Kerk open: 11.30 uur. De toegang is gratis. Er is collecte bij de uitgang, bestemd voor het Prinses Maxima Centrum. Info bij Peter Overduin-06-21843774

Deel dit artikel via:
advertentie