Gymles in coronatijd bij CBS De Tamboerijn: met je sleetje (of een vuilniszak) van de wal afglijden en weer naar boven klauteren!
Gymles in coronatijd bij CBS De Tamboerijn: met je sleetje (of een vuilniszak) van de wal afglijden en weer naar boven klauteren! Esther Westra

CBS De Tamboerijn geeft gymles in de sneeuw

10 februari 2021 om 15:45 Onderwijs

GORINCHEM Als Gezonde School verzorgt De Tamboerijn ook in coronatijd zinvolle gymlessen voor alle kinderen. De scholen zijn open, maar de gymzalen helaas nog niet. Maar in de eerste week na de scholensluiting ligt een flink pak sneeuw!

De leerkrachten van CBS De Tamboerijn verzinnen deze week alternatieve gymlessen om toch aan voldoende beweging voor de kinderen te komen. Buiten in de sneeuw is genoeg te beleven: een sneeuwpop of iglo bouwen, sneeuwballengevechten houden of sleetje rijden… En lekker bewegen in de buitenlucht is supergezond. Tot groot plezier van de kinderen!

CBS De Tamboerijn is een kleinschalige christelijke basisschool binnen de wallen van vesting Gorinchem. Naast de basisvakken staan sport en bewegen bij De Tamboerijn hoog in het vaandel.

advertentie
advertentie