Leerlingen van CBS De Tamboerijn zingen hun meester toe bij zijn afscheid
Leerlingen van CBS De Tamboerijn zingen hun meester toe bij zijn afscheid Sanne de Vos

Tamboerijn laat meneer De Leeuw niet in zijn hempie staan!

19 juli 2021 om 08:16 Onderwijs

GORINCHEM Op de Tamboerijn kon eindelijk het veertigjarig onderwijsjubileum van Leo de Leeuw worden gevierd. Het feest viel samen met zijn afscheidsfeest.

Leo de Leeuw heeft meer dan veertig jaar met veel plezier in het onderwijs gewerkt en gaat nu met vervroegd pensioen. Zijn afscheidsfeest stond in het teken van sport en spel. Hij werd door zijn leerlingen ontvangen met het lied: “Hup Tamboerijn, laat De Leeuw niet in zijn hempie staan”. Daarna werd hij over de rode loper via een erehaag de school binnengeleid. Daar ontving hij een gouden scheidsrechtersfluit, als dank voor zijn voortrekkersrol bij de schoolsportevenementen. 

Met behulp van Gorinchem Beweegt en de Oudercommissie van de school was rondom de school en Buiten de Waterpoort een groot spelcircuit uitgezet, waarbij Leo de Leeuw als opperscheidsrechter optrad. ’s Middags was er nog een receptie op het schoolplein, waarbij veel oud-leerlingen en oud-collega’s hem het allerbeste kwamen toewensen voor zijn pensioen. 

CBS De Tamboerijn is een kleinschalige christelijke basisschool binnen de wallen van vesting Gorinchem De school heeft het vignet Gezonde School voor bewegen en sport. Voor meer info over de school zie www.tamboerijn.nl

Opperscheidsrechter meester Leo met gouden fluit
advertentie
advertentie