De cursus Digi-wijsheid wordt gegeven door ICT studenten
De cursus Digi-wijsheid wordt gegeven door ICT studenten Foto door form PxHere

Digi wijsheid voor senioren met ICT studenten Da Vinci College Gorinchem

26 november 2023 om 15:59 Onderwijs

GORINCHEM Eerstejaars studenten (van de ICT-opleiding van Da Vinci College Gorinchem) verzorgen een zesdelige computercursus voor senioren. De eerste bijeenkomst is donderdag 11 januari ’24. Om 13:00 uur staat koffie/thee klaar en , tussen 13:30 en 14:30 is de les. Cursisten kunnen hun eigen apparaat meebrengen of een Windows laptop van de school gebruiken.

De studenten beantwoorden vragen over het werken met een mobiele telefoon, tablet, laptop of computer. Maar ook over veiliger surfen, e-mailen en apps gebruiken. Ook is het mogelijk nieuwe dingen te leren. Tijdens de bijeenkomsten kun je  aan de slag met ICT-vragen of meedoen met workshops. Zoals werken met foto’s (maak een foto album) werken met Word / Office (zoals Word, Excel en Powerpoint); werken met bestanden op MacOS of Windows; betalen met een Tikkie. Of Idealgamen met een Nintendo Switch, XBox of Playstation; werken met apps, foto’s en bestanden op een Android smartphone, foto’s en bestanden op een iPhone;  onderhoud aan apparatuur; wifi instellen, printer installeren, software installeren veilig surfen op Internet of maak uw eigen website met Wordpress (of een andere site)

De data en tijden van de bijeenkomsten zijn donderdag 11,18 januari, en 25januari; donderdag 8 februari, 15 februar en 29 februari; de lessen zijn van 13:00-14:30 uur.  De cursus kost tien euro inclusief koffie/thee. De lessen worden gegeven op het Da Vinci College Gorinchem, Mollenburgseweg 82 te Gorinchem.  Aanmelden kan door het invullen van het aanmeldformulier of telefonisch via.088-6572327 of svanderkind@davinci.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie