De gemeente West-Betuwe verbouwt het gemeentehuis in Geldermalsen
De gemeente West-Betuwe verbouwt het gemeentehuis in Geldermalsen Gemeente West Betuwe

Tijdelijke verhuizing publieksbalie West Betuwe

21 januari 2021 om 10:26 Overig

GELDERMALSEN Het gemeentehuis van West Betuwe wordt vanaf half 2021 verbouwd. Het verouderde pand voldoet niet meer aan de huidige standaard. De publieksbalies verhuizen tijdelijk naar het pand aan de Van Dam van Isseltweg 4a in Geldermalsen. 

AFSPRAAK Vanaf maandag 1 februari 13.00 uur openen daar de deuren. Dit pand is op loopafstand van het huidige gemeentehuis. Kuipershof 2 is vanaf 28 januari 13.00 uur gesloten voor publiek. 29 januari is het gebouw ook de hele dag dicht in verband met de verhuizing. Door het coronavirus werkt de gemeente West Betuwe alleen op afspraak. Dit om verspreiding van het virus te voorkomen. Een mondkapje is verplicht bij een bezoek aan het gemeentehuis.

De gemeente wil het bestaande gemeentehuis grondig en duurzaam verbouwen. Tevens geven ze invulling aan Samen West Betuws Werken en houden rekening met de gevolgen van de coronacrisis. De architect en de gemeente werken de plannen op dit moment verder uit. Op korte termijn volgt er een definitief ontwerp voor het toekomstige gebouw. Dit ontwerp laat zien hoe het pand eruit gaat zien. Half 2021 kan naar verwachting de aannemer aan de slag. De ontwikkelingen rondom het gemeentehuis zijn te volgen via www.westbetuwe.nl/gemeentehuis.

advertentie
advertentie