Afbeelding
Privé
De specialist

Rondrijdende supermarkt Springer & Van den Brink/Roza krijgen goede reacties op nieuwe wagen

14 juli 2021 om 16:13 Overig

GORINCHEM De rondrijdende supermarkt Springer & Van den Brink/Roza krijgt veel positieve reacties op de nieuwe wagen waar zij sinds 17 juni mee rondrijdt. Van bloemen tot en met kaarten ter felicitatie - de klanten vinden het een mooie wagen en ook de eigenaren zelf werken er met veel plezier in, omdat ze nu zes dagen per week tijdens het werk door nog meer gemak omringd worden.


door Eline Lohman


,,We hebben van onze klanten superleuke reacties op de wagen gekregen”, vertelt een enthousiaste Jolanda Roza een paar weken nadat de nieuwe aanwinst officieel in gebruik is genomen door Springer & Van den Brink/Roza.

Ruim en netjes

,,Iedereen die we spreken, vindt de wagen mooi, ruim en netjes. We hebben heel veel felicitaties gehad van klanten en dat doet ons echt goed. We hebben onder meer bloemen, chocola en kaarten gekregen ter gelegenheid van de nieuwe wagen. Wij zijn zelf supertrots op onze aanwinst - het werkt zo fijn! De wagen is ruim en overzichtelijk en natuurlijk erg mooi om te zien. Dat maakt dat we helemaal klaar zijn voor de toekomst.”


Moderne wagen

De rijdende supermarkt kan zo haar klanten nog beter van dienst zijn. Alleen al door het voertuig zelf, zegt Jolanda. ,,We hebben gelukkig weer een moderne wagen, die helemaal van nu is en die in hoogte verstelbaar is, zodat klanten gemakkelijk kunnen in- en uitstappen wanneer ze van onze diensten gebruik willen maken. Dat is erg handig.” Springer & Van den Brink/Roza rijdt door Gorinchem, Spijk, Schelluinen, Hoogblokland, Noordeloos en naar camping De Lievelinge en de jachthaven Buiten de Waterpoort in Gorinchem.

Zes dagen per week

Wie eens boodschappen wil doen in de nieuwe wagen, kan dat zes dagen per week doen, tussen 8.00 en 18.00 uur. Gewoon gemakkelijk dicht bij huis. Meer informatie over Springer & Van den Brink/Roza is te vinden op de website gorinchem.lekkermakkelijk.nl. Daarop is contactinformatie te vinden en wie zin heeft om een nieuw recept uit te proberen, kan daar ook terecht voor de lekkerste recepten. Op Facebook zoek op springergorinchem om op de hoogte te blijven van nieuwtjes rondom Springer & Van Den Brink/Roza.


Contact

Vragen over de rijdende supermarkt? Contact met Springer & Van den Brink/Roza is ook mogelijk via de telefoonnummers 06-46442972 of 06-54693951. De mobiele supermarkt kijkt ernaar uit om nog meer mensen te verwelkomen in de nieuwe wagen.



Gemak

Kom zelf eens het gemak ervaren van boodschappen doen bij Springer & Van den Brink/Roza!

advertentie
advertentie