Vrijwilligers werken aan de nieuwe kleedkamers
Vrijwilligers werken aan de nieuwe kleedkamers Theo Bos

Gratis jubileumboek bij doneer-actie voor nieuwe kleedkamers Unitas

1 augustus 2021 om 20:53 Overig

GORINCHEM  Unitas start een nieuwe actie: “Doneer voor de nieuwe kleedkamers!” Iedereen die de kleedkamers wel eens heeft bezocht weet dat dit niet meer van deze tijd is. Meer dan 40 jaar oud. Vrijwilligers van de club zijn al enige maanden aan het renoveren en verbouwen. Maar Unitas heeft meer geld nodig voor de nieuwe kleedkamers.

De vaart zit er goed in dankzij de hulp van de vrijwilligers. Maar er is meer geld nodig. Iedereen kan de Unitas financieel steunen. Donaties zijn meer dan welkom en worden 100% besteed aan de kleedkamers. Unitas bouwt acht nieuwe kleedkamers, en renoveert nog eens vijf kleedkamers. De fysioruimte, het ballenhok en de materiaal opslag worden eveneens vervangen. Net als het archief en de spreekruimte. 

Bij de actie vraagt Unitas een donatie van minimaal € 125.-. In termijnen betalen is mogelijk. Donateurs krijgen medio 2023 gratis het nieuwe jubileumboek ‘125 jaar Unitas’. Het wordt een full color boek van 192 pagina’s. Kleurrijk vormgegeven en voorzien van informatieve tekst en fraaie foto’s. Het boek heeft een winkelwaarden van  € 32,50. Tevens krijgen donateurs een fraaie naamsvermelding op een paneel in de hal van de kleedkamers. .

Kijk voor deelname én voor het deelnameformulier op www.gvvunitas.nl

Eerst Paal voor de nieuwe kleedkamers bij Unitas
Poster Unitas
advertentie
advertentie