Afbeelding
Foto: Unsplash door Nikola Jovanovic

Vijf topcadeaus voor iemand met groene vingers

2 juni 2023 om 12:05 Partnercontent

Het verzinnen van een leuk, passend en origineel cadeau wat ook nog enigszins betaalbaar is; het is een uitdaging die we allemaal wel kennen. Het kan zeer behulpzaam zijn wanneer iemand een specifieke hobby of voorkeur heeft, dit maakt het zoeken naar het perfecte cadeau in veel gevallen al een stuk eenvoudiger. Ga jij een cadeau geven aan iemand die een fanatieke tuinierder is en echt een buitenmens is? Dan hier vijf cadeautips op een rij. 

1. Het terras op

Een terras is een fijne plek om na een lange dag even neer te ploffen, mits het weer het natuurlijk toelaat. Om het seizoen te verlengen dat het fijn en aangenaam is op een terras, is het geven van een terrasverwarmer een top idee. Hiermee kun je van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst optimaal genieten van je tuin. 

2. Vissen in de vijver

Heeft de ontvanger van het cadeau toevallig een vijver in zijn of haar tuin? Dan is een toevoeging hiervoor cadeau geven, ontzettend leuk. Dit kan zeer uiteenlopend zijn, van een aantal vissen tot een vijverfilter. Probeer er vooraf achter te komen waar behoefte aan is en waar iemand blij van wordt. Een cadeau wat (als het goed is!) lang meegaat. 

3. BBQ

Misschien wel hét cadeau voor de echte levensgenieter; een barbecue. Van elektrisch tot op kolen en van houtgestookt tot op gas; ze zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Maar een barbecue is eigenlijk altijd een goed cadeau. Nu kunnen de prijzen van een barbecue altijd sterk variëren, maar weet dat je ook met een bescheiden barbecue wellicht al een topcadeau geeft. Denk aan een barbecue die je mee kunt nemen onderweg of naar de camping, een hele leuk gadget voor iedereen die van het buitenleven houdt.

4. Boom met betekenis

Wist je dat iedere boom een eigen betekenis heeft? Daarom is het geven van een boom aan iemand met een speciale boodschap een origineel en waardevol cadeau wat jarenlang meegaat. Geef bijvoorbeeld een appel- of perenboom en tot in lengte van dagen zal de ontvanger er profijt van hebben. En wellicht mag je een keer een appeltje komen meepikken!

5. Buitenaccessoires

De afgelopen jaren hebben we steeds meer gezien dat buiten binnen werd en andersom. Daarom is het aanbod van buitenaccessoires ook enorm gegroeid. Van plaids voor op loungebanken tot schilderijen die buiten aan de muur kunnen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er tegenwoordig voor zowel binnen als buiten. Kijk hier eens naar, en kies iets leuks uit waar jij iemand heel blij mee maakt!

Kortom, een cadeau verzinnen blijft lastig maar voor iemand die van tuinieren en het buitenleven houdt is het wel een stukje eenvoudiger. Met bovenstaande tips in iedere prijsklasse kun jij ongetwijfeld een goede beurt maken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie